ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ 

Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Φυσικό ρυζάκι ποταμίσιο διαφόρων χρωματισμών.Κατάλληλο για παιδικές χαρές και κήπους λόγω του στρογγυλεμένου σχήματος του,που αποτρέπει τους τραυματισμούς.

8,00 €
Σε απόθεμα

Χώμα για κήπους καθαρό από εκσκαφή κοσκινισμένο. Το χώμα διατίθεται σε 2 τύπους: 1)Απλό κοσκινισμένο χώμα. 2)Χώμα αναμεμιγμένο με φυτικό κόμποστ κατάλληλο για όλες τις χρήσεις κήπους,γκαζόν,παρτέρια , ζαρντινιέρες.Δυνατότητα παράδοσης σε σακιά 16λίτρων μεγασάκους του 0,5m3 ή χύμα με ανατρεπόμενα φορτηγά.

28,00 €
Σε απόθεμα

Η ελαφρόπετρα ΛΑΒΑ εξορύσσεται στη νήσο Γυαλί και είναι ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό, το οποίο δημιουργήθηκε από υποθαλάσσια έκρηξη  ηφαιστείου της ευρύτερης περιοχής της Νισύρου πριν από 10.000 χρόνια. Το πορώδες του υλικού οφείλεται στα κενά που προκαλούνται από τη διαφυγή ατμού κατά την ψύξη της λάβας. Γεωργικές χρήσεις Υδροπονικές...

2,50 €
Σε απόθεμα

Η άμμος σοβά προέρχεται από θραύση καθαρών πετρωμάτων λατομείου.Πρέπει να έχει επίσης επαρκή μηχανική αντοχή και να μην αποσαθρώνεται.

1,20 €
Σε απόθεμα

Το χαλίκι προέρχεται από θραύση καθαρών πετρωμάτων λατομείου.Πρέπει να έχει επίσης επαρκή μηχανική αντοχή και να μην αποσαθρώνεται.

1,20 €
Σε απόθεμα

Ποταμίσια άμμος κοκκομετρίας 0-3mm.

2,00 €
Σε απόθεμα

Το γαρμπίλι προέρχεται από θραύση καθαρών πετρωμάτων λατομείου.Πρέπει να έχει επίσης επαρκή μηχανική αντοχή και να μην αποσαθρώνεται.

1,20 €
Σε απόθεμα

ΛΕΥΚΟ ΡΥΖΑΚΙ

3,50 €
Σε απόθεμα

Οι μαρμαροψηφίδα Διόνυσος παράγεται από μάρμαρο κατόπιν θραύσεως σε μικρότερα τεμάχια με ειδικούς σπαστήρες. Στην συνέχεια τα προιόντα θραύσεως περνούν από διαλογητήρα και γίνονται διάφορες διαλογές ανάλογα με το μέγεθός τους.

2,00 €
Σε απόθεμα

ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ

2,00 €
Σε απόθεμα

Τρίμμα ασφάλτου απο φρέζα χύμα ή σε μεγασάκους.

20,00 €
Σε απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 11 από 11 αντικείμενα