ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ 

Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Η άμμος σοβά προέρχεται από θραύση καθαρών πετρωμάτων λατομείου.Πρέπει να έχει επίσης επαρκή μηχανική αντοχή και να μην αποσαθρώνεται.

Αδρανές υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή σκυροδέματος καθώς και για επίχωση θεμελίωσης.

Αδρανές υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή σκυροδέματος.Γαρμπιλάκι άσπρο για διακόσμηση σε κήπους, βεράντες, ζαρντινιέρες, ψηφιδωτά δάπεδα και εδαφοκαλύψεις με πολλά πλεονεκτήματα.

Αδρανές υλικό που χρησιμοποιείται για: BEACH VOLLEY Στρώσιμο παραλιών Γεμίσματα δαπέδων.

Αδρανές υλικό που χρησιμοποιείται για γεμίσματα δαπέδων.Σταθερή κοκομετρία χωρίς πετραδάκια.

Η Μαρμαρόσκονη Διονύσου είναι μοναδική για την ποιότητά της και κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 50 χρόνια. Το βασικό χημικό χαρακτηριστικό του Μαρμάρου Διονύσου είναι η σύστασή του από καθαρό ανθρακικό ασβέστιο, που του προσδίδει εξαιρετική χημική σταθερότητα σε βάθος χρόνου, σκληρότητα και λευκότητα.

Ο χαλαζίας είναι ορυκτό του πυριτίου,συγκεκριμένα πολύ καθαρό οξείδιο πυριτίου το δεύτερο πιο διαδεδομένο ορυκτό στη φύση.Είναι το μοναδικό ορυκτό που αποτελείται αποκλειστικά από πυρίτιο και οξυγόνο.Απαντάται σε πολλές και ποικίλες μορφές.Στα πετρώματα συναντάται σε κοκκώδη ή κρυσταλλική μορφή. Αποτελεί ορυκτολογικό συστατικό των όξινων εκρηξιγενών...

6,75 €
Σε απόθεμα

Φυσικό ρυζάκι ποταμίσιο διαφόρων χρωματισμών.Κατάλληλο για παιδικές χαρές και κήπους λόγω του στρογγυλεμένου σχήματος του,που αποτρέπει τους τραυματισμούς.

3,50 €
Σε απόθεμα

Χώμα για κήπους καθαρό από εκσκαφή κοσκινισμένο. Το χώμα διατίθεται σε 2 τύπους: 1)Απλό κοσκινισμένο χώμα. 2)Χώμα αναμεμιγμένο με φυτικό κόμποστ κατάλληλο για όλες τις χρήσεις κήπους,γκαζόν,παρτέρια , ζαρντινιέρες.Δυνατότητα παράδοσης σε σακιά 25Kgr μεγασάκους του 0,5m3 ή χύμα με ανατρεπόμενα φορτηγά.

25,00 €
Σε απόθεμα

Η ελαφρόπετρα ΛΑΒΑ εξορύσσεται στη νήσο Γυαλί και είναι ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό, το οποίο δημιουργήθηκε από υποθαλάσσια έκρηξη  ηφαιστείου της ευρύτερης περιοχής της Νισύρου πριν από 10.000 χρόνια. Το πορώδες του υλικού οφείλεται στα κενά που προκαλούνται από τη διαφυγή ατμού κατά την ψύξη της λάβας. Γεωργικές χρήσεις Υδροπονικές...

2,50 €
Σε απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα